top of page

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Pevska sobota

V soboto 16.1. smo na Oskarju v sklopu priprav na pevsko revijo izvedli Pevsko soboto! Zbrali smo se ob 10.30, naspani in spočiti in pripravljeni za učenje na zabaven način. Po predstavitvi urnika pevske sobote, je sledil teambuilding-krepitev skupinskega dela. Učenci so izvajali zanimive igre in se nasmejani razporedili v skupine po glasovih in začeli s samostojnim delom po učilnicah. Učitelju za glasbo so pomagale njegove asistentke Mojca Berkopec, ki je vodila tretji glas, Zala Neža Zajc, ki je vodila prvi glas in Neža Istenič kot vodja drugega glasu. Začeli smo z ljudsko priredbo Jakoba Ježa, Travnički so že zeleni. Po končani samostojni vaji je sledila skupinska, kjer so se združili vsi trije glasovi.

Ob 12.30 so že vsi sestradani dočakali PIZZA TIME! Dostava je prispela (hvala ga. ravnateljica), vsak je pograbil svojo pizzo in nenadoma je zavladal tišina.

Ko so se želodčki napolnili je bil spet čas za skupinske igre. Po tem pa spet skupinsko učenje, in učenje preostalih dveh pesmi in na koncu še skupinska vaja.


Vzdušje je bilo krasno. Delovno in sproščeno hkrati, kar je bil tudi naš cilj.

Pohvala vsem pevcem in njihovim vodjam. Z veseljem bomo še kakšno soboto ponovili.

Si pojemo, Čau čau


bottom of page